Vellykket tovekurs!

I dag var det kurs i våt-toving på planen til kulturhuset. Det var en liten gruppe damer som møttes for å leke med farger og lære basisteknikk innen våt-toving av votter. Det ble en hyggelig formiddag med en god blanding av løs og ledig samtale og dyp konsentrasjon. Det var enighet om at det hadde vært en fin dag, og at kurset med hell ikke behøvde å ha mange flere deltagere, da det var fint å kunne få tett oppfølging når en skulle lære noe nytt. Det ble en veksling mellom historikk, kaffe, toving, pause og mer toving. Alle gikk hjem med hver sin selvlagde mal, stors og selvfølgelig sitt eget vottepar. Er du nysgjerrig på toving selv er det bare å melde seg på neste kurs 14.05, da blir det mer ull og tull på Kulturhuset.