KLOKKARSTUADAGEN 23 SEPTEMBER!

Klokkarstua fortjener sin egen dag, og på lørdag er det fest fra morgen til kveld på Kulturhuset Hovtun, for å feire vårt eget tettsted i samarbeide med Klokkarstua Vel.  Fra 11-16 er det lokale bedrifter, lag og foreninger som viser seg fram, selger produkter og arrangerer aktiviteter og konkurranser. Kl 12 og kl 14 er det barneteater i salen, Møkk eller Gull, et eventyrlig teater om gjenbruk. Kl 20 åpnes dørene for konsert i salen, med Ragnar Haugs trio. Kulturhusets nye lydanlegg (bevilget av Sparebankstiftelsen DnB) skal innvies. For anledningen selges mineralvann, øl og vin, og småretter basert på gode råvarer fra Smak av Italia! Inngangsbilletter til teater (kr 70) og konsert (kr 100) kan forhåndskjøpes på Kulturhuset eller ved inngangen.