Malekurs med MARD ISSA

Datoer: Mars 2017. Nærmere dato kommer!
Tidspunkt: 18.00 – 21.00
Pris: Kommer!
Utstyr: Hver deltager må holde eget utstyr som lerret, maling (olje eller akryl), pensler og staffeli. Kulturhuset kan være behjelpelig med å låne ut staffeli, kun på forespørsel.

Nå har du en fantastisk mulighet til å ta nybegynnerkurs i maling på Kulturhuset! Issa vil undervise i klassisk maling, farge og form.

Kursholder MARD ISSA

Biografi
Mard Issa studerte kunst på kunstakademiet i Irak, i Italia med Prof. Lorenzo Accorsi, og i Norge har han studert både på Kunstskolen i Bergen (KiB) og med Prof. Jan Sæther i Oslo. Hans stil er en fin blanding mellom ny-romantikk, realisme og surrealisme.
Ved siden av sin egen kunstneriske praksis har Mard Issa undervist i snart 20 år. Elevene drar direkte nytte av hans erfaring og kunnskaper og utvikler sine egne ferdigheter i egen takt og med egen referanse-bakgrunn og interesser, med grundig veiledning etter behov og ønske. Flere av Issas studenter har gått videre til Florence Kunstakademi i Göteborg eller Italia, og andre har gått til Jan V. Sæther for videre studium.
Mard Issa drev galleri og kunstskole på Galleri Issa, Dikemark, Asker, fra 2009-2015. Han holdte gjevne elevutstillinger der alle studentene kunne delta. For mange studenter ble dette deres første kollektivutstilling.

Les mer på Mard Issas hjemmeside: www.galleryissa.com

For å melde deg på skriv inn navnet på kurset i emnefeltet og utfyllende informasjon i meldingsfeltet! Husk å skrive i meldingsfeltet om du ønsker en eller to dager.
Can not find Form in database