Onsdagsmiddag

Gruppen som driver fram arbeidet på Kulturhuset Hovtun har etablert onsdagsmiddag som en fast aktivitet på agendaen. Hver onsdag vil vi invitere inn til et felles måltid hvor kontakter kan knyttes i et hyggelig og uformelt miljø. Dette er i privat regi, hvor matlaging går på rundgang i initiativgruppen. Disse dagene er det meningen at du skal kunne ta med familien, nyte et godt måltid til en rimelig penge, og kunne slippe hverdagsmas og koppoppvask.

Førstkommende onsdag blir det igjen mulighet for å melde seg på middag på Kulturhuset. Da er det Kamilla og Thomas som er vertskap og du kan melde deg på ved å sende sms til telefon 95478090 innen tirsdag kveld 16/8 kl 16:00. Velkommen til bords!
100kr for voksne, 50 for barn over 4år. Barn under fire år spiser gratis. Du betaler når du kommer via vips eller kontant. Vi må sette max påmeldte på 30 personer