SOLSTRÅLA BARNE YOGA 2-7 TRINN

Kurs 2:
Dato: Tirsdag 09.04. – 20.06.2018
Pris: 1100,-

Semesterpris kr. 2000,- (betalt innen kursstart)
Mulighet for en gratis prøvetime ved første gang (timen er gratis dersom man velger å ikke fortsette i kurset)
Manglende oppmøte på allerede påmeldt, oppstartet og betalt kurs, refunderes ikke.

Tidspunkt: Tirsdager, kl. 16:45 – 18:00
Sted: Storsalen i 2. etasje på Kulturhuset Hovtun
Utstyr: Behagelig tøy og yogamatte. Vannflaske og håndduk om du ønsker det.

Mei er en yoga guide innenfor Stråla Yoga (sertifisert i London, 2016), en yoga form som tiltaler alle. Kan du puste, så kan du drive yoga. Bevegelsessystemet i Stråla yoga er basert på følelse, flyt og frihet og å fremme intuisjon og oppnå mer med mindre anstrengelse. Bevegelse skal være gøy og føles godt! Stråla yoga gjør yoga morsomt og overkommelig for alle typer kropper. Den verdsetter og oppfordrer til å føle og bruke intuisjon i yoga praksis. Bevegelsessystemet henter sin struktur fra yoga mens velværeprinsippene stammer fra Tai Chi, noe som gjør bevegelsen skånsom og naturlig ved enkle og mer utfordrende stunder. Mange som har hatt noe fremmed forhold til yoga men har prøvd Stråla, har blitt svært begeistret av yoga og integrert en god yoga praksis i hverdagen sin. Strala yoga fremmer ro og intuisjon til vår kropp og sinn og gjenoppretter en åpen og vennlig kontakt med seg selv og sin yoga praksis. Du tar med deg læringen fra matta ut i livet ditt.

Kursholder: Mei Schulz
Mei er en pedagog (adjunkt, 9 år erfaring på skole)/sosiolog (UIO), danser, en Stråla Yoga Guide og sertifisert samlivskursleder (PREP). Hun driver egen kursvirksomhet Schulz Radiance og er en av kursholdere på Hovtun kulturhuset. Hun bor på Sætre med mann og tre barn.På Hovtun tilbyr Mei Stråla Yoga, dansetimer i persisk “magedans” (Bandari) og klassisk persisk dans.Mei ønsker å befri livsglede og fremme kropp og sinn-bevisstheten og helhetlig livskvalitet gjennom kursene sine.

Bakgrunn for yoga: I løpet av sin «yogareise» har hun tatt noen yoga kurs og workshops, mest innenfor klassisk og dynamisk yoga, men fant først sitt «yoga hjem» via Stråla Yoga i 2013, og den fikk raskt fotfeste ved hennes daglig yoga praksis. Hun identifiserte seg godt med denne yogaformen grunnet dens koordinerte og naturlige flyt og positive og kapasitetsbyggende holdning til bevegelse, selvutvikling og helse i helhet. Mei tilhører det globale Strala Yoga felleskapet med tusenvis av Guider, og praktiserer og guider yoga med stor glede og lærende innstilling.

Bakgrunn for dans: Mei danset klassisk ballett i flere år når hun var barn/ungdom. Hun har røtter (fra mors side) i Iran og lærte persisk dans først fra sin mor hjemme/ved å delta i hennes klasser og opptre med henne i noen anledninger, men ca. 10 år siden begynte denne interessen bli mer seriøs og hun begynte å utforske nærmere sine røtter og den persiske dansekunsten og tok diverse kurs, blant annet ved en kjent dansepedagog Sophia Tilman fra Layali Orientalsk Dansakademi (Stockholm) i persisk dans, et kurs i klassisk persisk dans og afghansk dans ved en verdenskjente danser og danselærer Miriam Peretz, slik at hun fikk etterhvert etablert sin hovedrepertoar innenfor klassisk persisk.

Påmelding: sendes til Mei innen 8. januar 2018 på epost mei@schulzradiance.no eller via kontaktskjema på www.schulzradiance.no. Husk å oppgi hvilket kurs du melder deg på og skriv postadresse for å motta faktura. Nærmere kursstart får du bekreftelse om kurset kjøres, samt faktura.