Yoga på Kulturhuset – Høstens kurs med Mei Schulz!

STRÅLA YOGA FLOW

Beskrivelse: Varierende Stråla Yoga timer mellom Basics, Relax og Energi. Fin helpakke for fin variasjon gjennom ukene.

 

STRÅLA YOGA

Stråla Yoga er yoga rettet mot alle. Om du er en nybegynner eller en praktiserende yogis, får du uansett utbytte av denne tilnærmingen. Stråla Yoga bringer ro, flyt og oppmerksomt og følende nærvær i alt vi gjør på matta, noe som utvikler evnen til å bevege og tenke seg gjennom livet med flyt, tillit og tro på egen potensiale.

 

Stråla Yoga fremmer en tro på at den beste måten å oppnå mål er å føle seg vel hele veien og forkaste myten om at det skal lidelse, push og maktbruk til for å få resultater. Bevegelse skal føles godt og sette oss i kontakt med oss selv. No pain, lots of gain! «Riktig» bevegelse oppstår i tråd med seg selv, ikke etter ytre manipulering. Dette gjør underverker for totalhelsen mens vi lærer å sette vårt hele vesen i alt vi gjør; avblokkere energi der det er låst, og bevege oss naturlig, energisparende og effektivt gjennom enkle og utfordrende stunder. Stråla Yoga skifter fokus fra anstrengt teknikk eller “perfekte posisjoner» til bevegelse med ro og flyt, noe som befrir energi og kreativitet og gjenoppretter et positivt, vennlig og tillitsfull forhold til ens kropp og beveglighet uansett kondisjonsnivå eller treningsbakgrunn. Kom som du er, vær deg og finn DIN flow!

Stråla Yoga er utviklet av Tara Stiles og Michael Taylor. Stråla Yoga Guider er opplært av selve grunnleggerne ved Stråla Yoga New York. Mei Schulz er din nærmeste sertfiserte Stråla Yoga Guide, klar for tjeneste!

 

tirsdager 18.00-19.15

oppstart 22. august

Kurspris: 2550 kr / høstsemesteret

Påmelding til mei@schulzradiance.no eller kontaktskjema via www.schulzradiance.no innen 19. august 

* påmelding samt innbetalt kursbetaling sikrer deg plass på kurset. Du mottar faktura som epost etter påmelding.

Påmelding er bindende og kursbetaling (eller manglende oppmøte på enkelte timer) refunderes ikke.

Utstyr: Ledige klær. Ta med egen matte, pledd har vi til lån

Fint at du kommer senest 5 min. før timen begynner.

 

STRÅLA YOGA SKÅNSOM

tirsdager 19.45-21.00

oppstart 22. august

Kurspris: 2550 kr / høstsemesteret

Påmelding til mei@schulzradiance.no eller via www.schulzradiance.no innen 19. august

* påmelding samt innbetalt kursbetaling sikrer deg plass på kurset. Du mottar faktura som epost etter påmelding.

Påmelding er bindende og kursbetaling (eller manglende oppmøte på enkelte timer) refunderes ikke.

Utstyr: Ledige klær. Ta med egen matte, pledd har vi til lån

Fint at du kommer senest 5 min. før timen begynner.

Beskrivelse: Myk, rolig yoga som åpner, avspenner og fremmer kroppsbevissthet. Passer godt for de som ønsker å slippe utfordrende bevegelse og bygge opp bevegeligheten skånsomt. En deilig flow for både å øke bevegelighet, fremme balanse og koordinasjon eller som en deilig avspennende bevegelse i hverdagen. Vi øver oss på å bli mer lyttende til kroppen og bruke pusten på en mer hensiktsfull måte. Timen tilpasses gruppa. Deltagere kan ha variert helsetilstand, men timen kan gi fin utbytte tross situasjon fordi vi er ute etter å øke kapasitet, ikke «fikse» det ene eller andre «problemet». Tross den myke tilnærmingen, bruker vi ikke hjelpemidler og vi beveger oss fra sittende, stående til liggende stillinger i en rolig flow. Det du tar fra matta ut i livet er bedre totalbevegelighet og helse, positiv selvbilde og mer lyttende forhold til deg selv.