Solstråla Yoga

Nå starter vårens program:

Tirsdag 14. januar starter vi igjen!

Barneyoga

Barneyoga er tilbake! Drop in. 150,- for en, 250 for to barn. Vipps eller kontant (riktig beløp)
Innsjekking utenfor storsalen 16:30-16:40. Barna møtes av yoga/meditasjonspedagog Mei.
Barna må hentes presist.

Tirsdager klokken 16:45- 17:30

uke 3-8.

Flow

Bli med på en drivende flow, utforsk Deg selv i flytende bevegelse i alle retninger på alle mulige måter med hele Deg. La pusten bevege deg. Oppnå en flyt tilstand der alt kjennes å være mulig! Strong timen går et hakk videre med styrke og lekenhet på balanse øvelser. Oppnå mer med mindre anstrengelse og utforsk bevegeligheten til max! Bli sterkere, mer bevegelig, revitalisert på kropp & rolig og oppløftet til sinns!

Tirsdager klokken 18:00-19:00

Relax

Bli med på enrolig og myk flow der du beveger deg med hele deg drevet av dyp pust og rolig lyttende holdning til alt som skjer. Utforsk og styrk din totalbevegelighet & kroppsbevissthet. Bli mer bevegelig og i tråd med din kropp & åpne mer rom og ro i ditt sinn!

Tirsdager klokken 19:30-20:30

PÅMELDING:

Påmelding sendes til mei@schulzmedia.no eller via FB!

Besøk www.solstralayoga.com for komplett oversikt over tjenester og innhold