Marte Herwell og Ellinor Stendal Musikkundervisning

Vi ønsker å tilby musikkundervisning ved Kulturhuset Hovtun på Klokkarstua fra august 2020. Har du lyst til å få undervisning innen piano, sang eller låtskriving, eller kanskje du kan tenke deg å synge i kor eller spille i band? Vår intensjon er å bidra til å utvide det kulturelle musikktilbudet blant barn og unge på Hurumhalvøya. Vi vil fokusere på å tilpasse undervisningen til den enkelte elevs behov og nivå. Det er også grunnleggende for oss å bygge gode relasjoner og skape et trygt og godt undervisningsmiljø for våre elever.

Ellinor Johanne Stendal

Ellinor har spilt piano og sunget i mange år. Hun har erfaring fra å drive ungdomskor og har arrangert forskjellige typer konserter. Hun har gått musikklinjen ved St. Hallvard vgs og har siden tatt lærerutdanning. Ellinor har hatt spilleelever innen piano i flere år, og ønsker nå å tilby pianoundervisning til nybegynnere og viderekomne.

Kan du tenke deg å lære deg å spille piano, enten klassisk eller mer moderne musikk? Har du allerede et grunnlag, og har lyst til å utvikle deg innen pianospill? Her kan du få muligheten til å lære noter og akkorder, eller noen spesielle stykker/sanger som du synes er fine. Det viktigste er å legge til rette for dine spilleønsker, og at du skal få oppleve mestring og glede ved pianoet!

Marte Herwell

Marte er utdannet musiker og pedagog. Hun jobber frilands som låtskriver og vokalist i bandet Ruby Red & the MoonshineBrothers. Hun har lang erfaring med konsertopptredener og med samspill i band, har jobbet som kordirigent for barne- og ungdomskor og har også jobbet flere år som sangpedagog i kulturskole. Marte tilbyr undervisning i sangteknikk og låtskriving.

Liker du å synge, men ønsker å mer kontroll og bli tryggere din egen stemme, vil du utvide registeret ditt, altså hvor lyst og mørkt du klarer å synge?

Kanskje du bare vil spille/synge yndlingssangene dine for noen som kan hjelpe deg videre? Kom på sangundervisning og opplev sangglede og mestring!

I låtskriving vil det bli jobbet med å bruke et utgangspunkt, som tekst eller melodi, for at du skal kunne lage egne komposisjoner og få hjelp til å få frem ditt eget uttrykk. Du vil få støtte til å finne frem akkompagnement til din egen musikk på et instrument. Det er viktig at musikken er noe som kommer fra deg og at du skal få mulighet til å utvikle din egen musikalitet og kreativitet.

Kor og band

Har du lyst til å synge i kor eller spille i band? Vi ønsker å gi et kortilbud for barn og ungdom i forskjellige aldre.

Der vil vi synge og spille forskjellige typer sanger valgt ut med tanke på alder og ønsker.

Det vil bli arrangert konserter/forestillinger ved semesterslutt.

4-7år: kor på tirsdager fra 16.00-17.00

8-13 år: kor på tirsdager fra 16.00-17.00

14-17 år: sanggruppe med band fra 18.30-.19.30

Sted: Kulturhuset Hovtun

Kontakt:

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål, eller ønsker å melde deg på et av våre tilbud!

Vi ser frem til å høre fra deg!

Marte Herwell: mail: marte.v.haugen@gmail.com mobil: 40617824

Ellinor Johanne Stendal: mail: ellinor_johanne@hotmail.com mobil: 95884126