Program for høsten 2021

Hei alle dere som følger med på hva som skjer her oppe på Kulturhuset Hovtun.
Vi jobber hele tiden med å få til aktiviteter her oppe, og håper nå kunne presentere det vi foreløpig arbeider med. Det er ikke lenger helt sikkert at samfunnet åpner helt igjen til den tiden vi ønsker, så vi planlegger for å fortsatt holde avstand og ta hensyn til hverandre.

 

Program høsten 2021

Onsdager kl 18.00-19.00 Starter Sjakklubben opp med klubbtreff igjen. Gå inn på Hurum Skakklubb på Facebook for å finn mer infomasjon

Strikkekaféen starter opp igjen!

Fredag  3. september kl. 15.00 blir det igjen mulighet for å møtes over strikketøyet. Vi sitter i Spiseriet og nyter av alt godt Klokkeren har å tilby samtidig som vi strikker og skravler. Petra Storholt tar imot strikkeglade som har både lang og kort erfaring alle fredager fremover fra kl. 15.00 og utover ettermiddagen.  Vel møtt!

Fredag 17. september spiller Eastwind oppe i Storsalen. Gruppen består av KlezmerDuo og HalasDuo og presenterer østeuropeisk musikktradisjon. 150kr for billetten.

 

Fredag- søndag 24.-26. september blir det Mini Kulturfestival i regi av Klokkarstua Nærmiljøsentral. Festivalen arrangeres med støtte fra Asker kommune sitt prosjekt Kulturnatt og er gratis for alle. Det blir bildeutstilling av Stephan Ibsen og Pål berg, konserter, god mat, Barnas Kulturdag og flere av bedriftene på huset holder åpent.

Fredag 24. september spiller Holmsbukvartetten ekte swing jazz oppe i Storsalen kl. 19.00. 

Lørdag 25. september starter vi med Barnas Kulturdag kl. 11.00-15.00 Her blir det mulig å drive med hobbyprosjekter, se sjongleringsshow og så kommer det noen overraskelser som ikke helt er landet ennå.

Kl. 18.00 Starter vi opp med konserter som kommer til å holde på utover kvelden. Vi får besøk av Bra Folk, Ruby Red & The Moonshine Brothers(Duo) og andre lokale band.

Søndag 26. september

Pål Berg kommer kl. 13.00 og forteller fra sin tur til Palestina i 2017. Bildeserien henger oppe hele helgen i Storsalen

Klokkeren Spiseri feirer Fårikålens dag og serverer smakfull mat hele dagen.

12. oktober blir det Strikkekurs kl. 19.00- 21.00 som vi gå over 4 tirsdager. Her blir det mulig å melde seg på. Kurset vil være gratis. Petra Storholt er kursholder.

12. oktober starter Sykurs med Fru Nilsens systue som instruktør. Kurset går over 8 ganger. Kurset har 6 plasser og man må melde seg på. Kurset krever betaling.

16. oktober vil det bli mobilt loppemarked på plassen utenfor Kulturhuset.

Utvidet informasjon kommer på facebooksidene våre Kulturhuset Hovtun og Klokkarstua Nærmiljøsentral, så følg med.

hilsen Kristin Ødeskaug Samuelsen 

daglig leder Klokkarstua Nærmiljøsentral

dagliglederknms@gmail.com

Tlf: 98646079