Musikkundervisning

 

Vi ønsker å tilby musikkundervisning ved Kulturhuset Hovtun på Klokkarstua fra august 2020. Vår intensjon er å bidra til å utvide det kulturelle musikktilbudet blant barn og unge på Hurumhalvøya. Velkommen til oss for å oppleve musikkglede og mestring!  

Ellinor Johanne Stendal

Ellinor er pianist og har erfaring fra å drive ungdomskor, samt arrangert forskjellige typer konserter. Hun tilbyr pianoundervisning til nybegynnere og viderekomne.

Kan du tenke deg å lære deg å spille piano, enten klassisk eller mer moderne musikk? Her kan du få muligheten til å lære noter og akkorder, og utvikle deg innen pianospill.

Marte Herwell

Marte er vokalist og låtskriver og har erfaring med kor og konsertopptredener. Hun tilbyr undervisning i sangteknikk og låtskriving.

Liker du å synge, vil utvide registeret ditt og bli tryggere på din egen stemme?

I låtskriving vil det bli jobbet med å bruke et utgangspunkt, som tekst eller melodi, for at du skal kunne lage egne komposisjoner og få hjelp til å få frem ditt eget uttrykk. Du vil få støtte til å finne frem akkompagnement til din egen musikk på et instrument. Det er viktig at musikken er noe som kommer fra deg og at du skal få mulighet til å utvikle din egen musikalitet og kreativitet.

Kor og band

Har du lyst til å synge i kor eller spille i band? Vi ønsker å gi et kortilbud for barn og ungdom i forskjellige aldre. Der vil vi synge og spille forskjellige typer sanger valgt ut med tanke på alder og ønsker. Det vil bli arrangert konserter/forestillinger ved semesterslutt.

4-7år: kor på tirsdager fra 16.00-17.00

8-13 år: kor på tirsdager fra 16.00-17.00

14-17 år: sanggruppe med band fra 18.30-.19.30

Kontakt

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker å melde deg på et av våre tilbud!

Marte Herwell: mail: marte.v.haugen@gmail.com mobil: 40617824

Ellinor Johanne Stendal: mail: ellinor_johanne@hotmail.com mobil: 95884126                                      

Sjekk ut vår nettside: https://www.musikkogsang.online/