Kulturhuset Hovtun AS

Hos oss finner du:

Klokkeren Landhandel og Spiseri AS

Klokkeren Landhandel og spiseri er nyåpnet høsten 2019 og drives av Thomas Kolding og kokken Lars Kleven. De tilbyr lokale produkter, helsekost, økologisk, matvarer, gaver, bøker, leker og smakfull mat med alle rettigheter.

Åpningstider:

Mandag STENGT

Tirsdag – torsdag kl 11:00-18:00

Fredag kl 11:00- 23:00

Lørdag kl 11:00-18:00

Søndag kl 13:00-18:00

Berg og Blåne

Bunadstilvirker Anne Kari Martinsen har butikk i 1. etasje og systue i 2. etasje.
Hun holder åpent mandag – fredag fra kl. 09:00 – 16:00.

Ibsens Laboratorium

Stephan driver med innramming og salg av kunst med mer.

Han har ingen faste åpningstider, så hvis du vil komme til verkstedet og galleriet hans, er det greit å sende ham en melding på forhånd på tlf: 959 38 759

Hurum fotklinikk

Hege strand er autorisert fotterapeut og tok sin utdanning ved Norsk Fotterapautskole i Kristiansand. Hurum fotklinikk ble etablert i 2011, og har nå sine lokaler på Hovtun.
Åpningstider: Mandag – fredag 10:00-15:00

Solstråla YOGA

Mei tilbyr timer hos oss på tirsdager: Yoga Energize kl: 18:00-19:00 og Yoga Gentle kl 19:30-20:30

Silje S. Akupunktur

Silje er utdannet akupunktør innen tradisjonell kinesisk medisin ved Bio Medicus Akademiet, og master akupunktør ved Akupunktur-universitetet i Danmark.

Hun kan nås på telefon: 994 47 554 for timebestilling.

Hurum sjakklubb

Hurum sjakklubb holder klubbkvelder for barn og unge annen hver onsdag- i partallsuker- fra klokken 18:00-19:15

De holder både brett, brikker og klokke- hvis man skulle ønske å spille hurtigsjakk.
se nettside for mer informasjon.

Foreldreforbundet for Steinerskolene

Leier kontorlokaler i 2. etasje.

Sosialpedagogisk samfunn

En forening for sosialpedagoger i ulike virksomheter.

NordCare

Haug Landskap

Kulturhuset Hovtun AS eier selve bygget Hovtun og besørger strøm, nettilgang og andre faste utgifter til snømåking og plenklipp.  I styret sitter Merete Haug som styreleder, Anne Kari Martinsen og Astrid Sund som styremedlemmer, de har øverste myndighet.

Foreningen Kulturhuset Hovtun AS står for drift av bygg og kafé. Alle henvendelser rundt drift av huset rettes til Foreningen Kulturhuset Hovtun AS på epost kontakt@kulturhusethovtun.no. Har du spørsmål vedrørende leie av lokale, sporadisk- eller langtidsleie, eller andre aktiviteter du ønsker Kulturhuset bør tilby ta kontakt med daglig leder Marianne Bakkerud på epost marianne@kulturhusethovtun.no eller mobil 45260345.

• Kulturhuset er åpent for publikum hverdager fra 09:00 til 16:00 om ikke annet er annonsert.