BUA informasjon

Utlån av kano, kajakk og SUP krever kunnskap og aktsomhet. På grunn av utleiers ansvar kan man ikke låne slikt utstyr uten at man besitter visse sett med kunnskaper og ferdigheter. Det stilles ulike ferdighetskrav til kano, kajakk og SUP:

 

 

KAJAKK

OBS! for å låne kajakk må du være over 18 år, kunne svømme, og ha Våttkort – dette er fordi padling kan medføre risiko for alle som er med, og de som låner må ha grunnleggende kunnskaper om egen- og kameratredning. Rednings/padlevest skal brukes av alle til enhver tid.

Gjør deg kjent med padlevettreglene før du setter i gang.

Man er nødt til å signere egenerklæring før man kan låne Kajakk.

Egenerklæring Kajakk
Padlevettregler

 

 

KANO

OBS! For å låne Kano må du være over (16/18) år og kunne svømme. Det stilles krav til grunnleggende padlings- og redningsteknikker.

Gjør deg kjent med padlevettreglene før du setter i gang.

Man er nødt til å signere egenerklæring før man kan låne Kano.

Egenerklæring Kano og Packraft
Padlevettregler

 

 

SUP

OBS! for å låne SUP-Brett må du være over 16 år eller ha med deg en ansvarlig leietaker, og kunne svømme. Havstrømmer og båttrafikk er reelle farer, ikke overvurder dine egne ferdigheter og hold deg nærme land.

Man er nødt til å signere egenerklæring før man kan låne SUP-brett.

Egenerklæring SUP

 

 

PACKRAFT

OBS! For å låne Packraft må du være over (16/18) år og kunne svømme. Packraft er en robust, lett og oppblåsbar båt med høy lasteevne, laget i urethan-belagt nylon. En Packraft kan pakkes sammen på størrelse med en sovepose, og puttes i ryggsekken. Med det utvider den turmulighetene, og man kan planlegge rutene på kartet på en helt ny måte, hvor vann kan benyttes til egen fordel. Packraft passer godt til padling på vann, i elver og langs kysten. Det stilles krav til grunnleggende padlings- og redningsteknikker.

Gjør deg kjent med padlevettreglene før du setter i gang.

Man er nødt til å signere egenerklæring før man kan låne Packraft.

Egenerklæring Kano og Packraft
Padlevettregler

 

 

LÅNEVILKÅR, REGLER OG FULLMAKTER
Sett opp din låneprofil
Fullmaktskjema
Lånevilkår
Regler Kajakk, Kano, SUP